Bowling kväll



Idag har jag varit me Carro. Gick upp tidigt för att åka till kba kl 07,30. men självklart blev den planen pajad, vi fastnade i våran backe och kom varken upp eller ner XD En traktor fick dra upp oss. Så jag var inte i Kba fören 9.30 men jaja. Carro och ja var och shoppa på K-mässan men jag köpte inget sparar pengar till Göteborgs Horse show:P
Sedan åkte vi och bowla. Jag förlora med typ 256 och 207 mot mig på 175 jag har inte bowlat på typ ett år nu så det var väldigt sköj.
Ska sova hemma hos Carro inatt så måste gå nu.

/Emma & Carro 

18:48

Nu är jag trött på allt plugg så nu ska jag gå ut till pollarna och ge dom mat och göra rent Cikkos sår. Sen ska jag gå in och ta det lungt och kanske titta lite på tv :D Så jag säger redan nu  Godnatt :P

/Emma
 

Tråkig är jag

Jag har suttit hela dagen idag och igår och pluggat -_- Jag vet jag är den tråkigaste mäniskan på jorden men det måste ändå göras. Jag kom på att vi har svenska inlämning på fredag eget förskningsarbete om en författare och det går la sodär. Jag valde Jan guillou men jag hittar nästan ingen fackta om hans liv bara vad han gör i sitt jobb. jaja nu orkar väl inte lysna på de.
Det blir väl ändå ingen skola denna veckan så då har jag ju lite mara tid på mig.


Sommar bild. Gammla sadeln nu ett minne blott!
Den ligger nog på skoten någonstans nu ><


Nu har jag denna sadeln Prestige Versailles fast min är svart

Kommentera!

Skolan inställd

Nu har jag haft migrän feber och magsjuka samtidigt jag är la en olycksfågel???!!!
Men nu är jag frisk. Skolan är desutom inställd idag pga rasrisk från taken så en dag extra lov kanske mer... vi får se.

Vi har nästan 1 m snö överalt nu och det fortsätter snöa, på våran parkering är snöhögen ca tre meter hög :O jag skojar inte!!! Men nu vill jag att all snö ska försvinna för jag får inte rida i ridhuset pga rasrisk jag kan inte heller rida ut då alla ridvägar är blockerade av gigantiska snöhögar, på åkrarna är det aldeles för mycket snö för att man ska kunna rida och vi har ingen padock.
Cikkos strålröta har kommit tillbaka efter att vi tog av honnom sulan även fast jag tvättar varje dag. Han haltar igen pga det. Ska ringa vetrinären och få receppt på antiinflamatoriskt och smärtstillande medecin så att Cikko inte har så ont och kan bli helt bra igen. Ska också sätta på Cikko en sula igen.

Så det är mycket negativt idag!

 

Barnvakt

Igår satt jag barnvakt från kl 10,00-15,30 sedan hem kl 16,30- 20,00 barnvakt igen. Jaja jag behöver ju pengar till Göteborg horse show.

Detta hade jag tänkt att köpa (om det fins där annars får jag göra det hos ridsport i kungsbacka.)

                 
Svarta tretorn              Svart GPA Speed     Brunt Lamicell College      
advance ridstövlar         Air ridhjälm              schabrak                           


Vita, Bruna och marin
blåa benlindor

Ett ull ländtäcke en Kingsland jacka mm. mm.

Om jag har råd...


Nu är det äntligen sportlov!!!

Nu är denna veckan slut. Äntligen!!! Nu har jag bara ett skönt sportlov framför mig, men jag ska vara så tråkig så jag kommer nog främst vara hemma om inte någon har något annat förslag???

I torsdags red jag Cikko på åkern i snön, han tyckte det var väldigt jobbigt men samtidigt väldigt roligt. Full galopp haha XD


Hästvakt

Hela denna veckan har jag varit hästvakt för tre hästar + mina två egna hästar Cikko & Lorden så det har inte blivit några inlägg.. Jag var också tvungen att ta hand om sex stycken får..., ja ja nu är det över.

Här är lite bilder på hästarna.
Ledsen för väldigt dålig bildkvalite!

Fragansia, Halvblod

Furioso, Halvblod

Foss Ärta, Nordsvensk


Nationella proven

Nu har jag då gjort nationella provet i Sv läsförståelse delen. Det gick väldigt bra, fast när det bara var 10 minuter kvar så hade jag två uppgifter som jag hade hoppat över tidigare så jag fick lite panik.

Imorgon har vi matte prov och på torsdag har vi svenska nationella igen uppsats delen. Denna veckan suger...

Igår red jag Cikko och vi hoppade gick jätte bra så nu hoppas jag att min tränare blir frisk så att vi kan börja hoppträna igen.  

Jag passar dessutom min grannes hästar katter och får i en vecka, så nu har jag 6 får 5 hästar 4 katter 3kaniner och 2 hundar. Jag kommer döö.

Kommentera

 

Gymkana J*vlar vad fort det gick!!!

Ledsen att det har varit dåligt med inlägg dom senaste dagarna men nu ska det bli lite bättre.


Onsdag: Idag när jag kom hem från skolan så gick jag direkt ut och mockade och gjorde iordning sedan gick jag in ochåt pizza =) Efter det gick jag ut och red Cikko Caroline red Tello. Först värmde jag upp vanligt i lite trav och galopp. Sedan red jag utan stigbyglar. Efter ett litet tag så red vi lite gymkana. J*vlar vad fört det gick. Jätte nöjd Cikko var så ducktig, vi kanske borde träna lite gymkana oftare.


Vinter bild. Längtar till helgen då jag kan rida ut.

Gymnasievalet

Nu är då valet inför gymnasiet klart, jag valde...

  1. Hästsport Lokal intagning. Plönningegymnasiet, HALMSTAD
  2. Ridsport Riksintag. plönningegymnasiet, HALMSTAD
  3. Hundsport. Plönningegymnasiet, HALMSTAD
  4. Hästhållning. Naturbruksgymnasium Dingele, MUNKEDAL

Längtar tills man får börja.

Har varit på Plönninge på heldag 2 gånger och har då fått rida...


LIVING DREAM - 94
e. Laurius Crusader xx

LD är en trygg och välutbildad läromästare. Han har tävlat upp till MSV i dressyr.


COPRI - 94
e. Sunshine Prince ue. Abbot

Copri har startat debutant fälttävlan och 110 cm i hoppning.

Här är lite fakta och bilder på alla skolans hästar.
http://www.naturbrukhalland.se/plonninge.se/gymnasieutbildningar/hastutbildningar/vara-hastar


RSS 2.0