Va i Kba idag

Här kommer äntliget klippet. Ingen musik och lite dålig bild men det får man stå ut med denna gång.
Idag åkte jag in till kba efter skolan. Köpte ett par nya skor och en rosa Adidas väska. Sedan  åkte jag hem och tog in hästarna och pysslade lite med dom. Nu tänker jag gå och lägga mig. Godnatt

Nu fungerar internet hemma igen!

Idag var skolan seg men jag fick mycket gjort, mycket plugg nu.
När jag kom hem red jag Cikko (bara i skritt) men det gick jätte bra. Red med Caroline eftersom vi bara skritta så kunnde vi prata en del.
Så shopping sugen nu. så mycket grejer jag vill ha nu. Ridgrejer och vanliga. Tänkte sno idén från en annan bloggare och berätta lite om vad jag är sugen på att köpa.



SUPREME HIGH RIDER från Mountain Horse


Kingsland Bomber jacka




Mountain Horse JEANIE ridbyxa blåa och vita



En svart kavaj vet ej vilket märke än

Lamicell College schabrak Brunt med luva
 
Det var bara några av grejorna men orkar inte lägga in mer NU.

KOMMENTERA GÄRNA OCKSÅ!!!


FAN I HELVETE


Nu är jag så arg och ledsen man kan bli, Cikko är halt vänta det kommer mer... på TRE ben! jag fattar inte han var ju helt frisk och vi hade precis börjat träna igen. En dag så stegrade han och snubblade lite, dagen efter HALT. Som tur är så värkar det inte vara jätte allvarligt så jag ska fortsätta att skritta honom eftersom det inte sliter på benen. och så ska han lindas på nätterna mm. mm. -_- Hatar det här trodde jag skulle kunna börja tävla med Cikko till sommarn igen>_<


Hjälper godis när man är sjuk?



Jag hatar att vara sjuk!!!! nu är det nån j*vla öroninflammation.
Nu tänker jag gå in slänga mig framför tv:en, äta godis och bli frisk till min träning för Ammie på Lördag!

Film?

Igår red jag dressyr med Cikko det gick prima bra haha. Jag fick även filmat lite, den är ganska lång men man får se alla gångarterna på volt. Någon som är intresserad???

Idag ska jag nog rida både Cikko och Lorden. Lite kavaletti kanske.

KOMMENTERA


Träning för Ammie

Nu var det länge sedan jag skrev men det är för att vårat internet inte har fungerat och det gör det fortfarande inte. Får se när jag har internet hemma igen.
Förra lördagen hoppade jag med Cikko och det gick jätte bra men vi hoppade bara 70cm som högst men jag vill inte anstränga honom för mycket. Jag red ut på honom dan efter i repgrimma barbacka och det gick också jätte bra. Utan hjälm X) hehe jag orkade inte hämta den och Cikko var så lungn så det gjorde ingenting.

Denna Lördagen hade jag min första dressyr träning för Ammie, det gick JÄTTE bra. Hon sa att eftersom Cikko har en låg ansatt hals så skulle jag rida honom i hög form då han redan tränat i lågform mycket och det sliter väldigt på frambenen så jag måste träna på att rida i hög form nu.

Igår red jag inte Cikko för han skulle inte tränas eftersom han tränades så hårt i lördags. Men idag ska jag träna på det jag lärde mig i lörags. Jag längtar till nästa lördag då jag har min andra träning för Ammie.

Det blev väldigt mycket lördag där XD

Nuuu!!!

Jag har märkt att jag är väldigt dålig på att uppdatera min blogg, Varför? jag vet faktiskt inte ricktigt. Det ända jag vet är att jag inte vill ha en sån där blogg där man bara skriver för att skriva. Eller lägger in tio miljoner tusen bilder och filmer som är helt ointresanta. Men jag måste ju blogga...! annars är det väl ingen mening med att ha en blogg. Anledningen är väl att jag måste sitta på pappas data om jag vill blogga, och det orkar jag inte alltid :/

Jag upptäckte att jag LOVAT att lägga upp bilder på grejerna jag köpte på Göteborgs Horse Show, har jag gjort det? nej! Så här kommer dom äntligen.



Förbygeln är nu tillsalu då den inte passade min häst. Svart med silver spännen. Jätte fint mjukt läder. Kostade 600 nu 500kr. Kommentera om du är intresserad.



I Söndags hoppade jag Cikko gick jätte bra. Sedan red jag honom i går men jag tyckte han gick lite konstigt, inte halta, men ja jag red hem ingen. Idag fick han vila för jag hade sån huvudvärk att jag inte orkade rida. På Lördag ska jag ha min träning för Ammie, hoppas det går bra och att Cikko är bra och pigg då. <3333
Jag red Lorden också det gick jätte bra och jag upptäckte att han var väldigt pigg och ville verkligen jobba. Älskar dig<3333

Melodifestivalen



Satt och titta på finalen av melodifestivalen, det var Anna Bergendahal som vann. Vad som helst förutom Salem al Fakir jag kan inte förså att någon kan tycka om den låten!!! Anna var nog den bästa av alla som var med i år eller vad tycker du? =>  KOMMENTERA

Idag har jag ridit både Lorden och Cikko, det gick jätte bra med båda. Jag har också fått fixa till Cikkos man, den var alldeles för lång. Jag hade tänkt jag skulle puttsa allt läder idag men det han jag inte med. Får göra det imån ifall jag hinner. 

/Emma

Mina senaste dagar

I måndags red jag för Pia det gick jätte bra, hon sa att han behöver jobba mer med backdelsvändningar och framdelsvändningar så att han får en bättre balans och säkerhet när han hoppar. Hon sa att jag ska göra det en liten stund varige dag såååå... ja varje dag blir det XD

Igår hände det inte så mycket i skolan jag fick gjort alla bilagor som jag var lite sen med, sen jobbade Karlis Sara och jag på So:n. jag han med att göra en del matte också. ska ha prov på fredag så jag måste plugga mycket matte nu.
När jag kom hem så red jag Cikko på en gång. Han var pigg så bakdelsvändningar hade han ingen lust att göra så jag jobbade honom på volt i kort form och han gick jätte fint, han trampade på med bakbenen istället för att vara för lång och dra sig framått. Han lyckades ha en helt balanserad galopp när vi gjorde fyrameters volter. Jätte nöjd. Sedan gjorde jag backdelsvändningar igen och nu gick det jätte bra. Vi red hem och så pysslade jag om honom och Lorden till kl nio. sedan tittade jag på Anne Franks dagbok som jag skulle ha sett tills imån.

Idag har det inte hänt så mycket än, har haft vanliga lektioner och jag har hunnit hela blåa kursen i matte nu ska jag börja på den röda. men nu måste jag rusa idrotten börjar om tio minuter. Vi ska ha tiokamp >< får se hur det går XD

KOMMENTERA

Update

Igår: Cikko fick sin tredje ryggbehandling och nu är ha helt bra. När jag red dit och hem var han JÄTTE pigg tränade lite markarbete med honom i ridhuset men han hade hur mycket energi som helst.

Idag har jag suttit och skrivit på mitt Sv:ska arbete nästan hela dan men nu är det klart. Ska gå och ta in hästarna och ge dom mat nu.
Jag har ringt min tränare och ska börja träna hoppning med Cikko nu snart igen, längtar längtar längtar!!!

Nu är det kallt ute måste rusa och ta in hästarna ^^

Kommentera

Älskar låten

Har nu suttit och pluggat sedan jag kom hem från skolan, har alltså inte hunnit rida idag.
Jag har jätte ont i huvudet och tänker gå in och lägga mig ganska tidigt idag (jaja typ 23 men ändå) ><

Men först laddar jag upp min favoritlåt för tillfället, har äntligen kommit på vad den heter.



Rise Against - Hero Of War

Kommentera

//Emma

Göteborg Horse Show

I Söndags på Göteborgs Horse Show, missade Dressyren och agilityn men det gör ju inget. Jag köpte en förbygel, Pessoa läder benskydd Gpa speed air Europe ridhjälm och vita arbetsbenlindor. Allt passade förutom förbygeln så jag får försöka sälja den, den är i storlrk Cob och den kostade 600 kr nu säljer jag den för 500kr. Någon som är intresserad? Bilder kommer.

I måndags red jag Cikko med dom nya grejerna, Det gick jätte bra! Han gick hur fint som helst. Vi körde markarbete mot Dressyr om man säger så nån som fattar vad jag menar??
Jaja idag ska jag rida Cikko igen så får se hur det går.

Igår hade vi frilufsdag med skolan. Jag gck upp kl 5,oo så jag hade bara sovit fyra och en halv timma den natten. Jag åkte till Hestra och åkte skidor med Sara, Alice, Malin, Julia, Elin, PJ, Brigie, Lollo, Johansson och Amanda V jag har inte glömmt nån va? Lite bilder kommer.
Påvägen hem så var det en olycka som blockerade vägen så vi fick ta en omväg genom Borås, vi åkte från Hestra 16,3o och vi kom hem ca 19,oo Så jag var väldigt trött.

 //En väldigt trött Emma

RSS 2.0