Ny header på gång!

Har nu försökt fixa en ny header till bloggen men eftersom jag inta har några bilder på denna datan så blev den inte klar men den duger så länge. När jag skrev detta inlägget råkade jag radera detta inlägget tre gånger, misslyckad!
Vilken färg ska jag ha på backgrungen vit...? svart...? blå...? några ideer.

KOMMENTERA

Ny duschade och ny skodda

Nu är både Lorden och Cikko nyskodda och duschade.
Idag kommer en och ska titta på Lorden hoppas det går bra.
Hon som skulle komma bor i Göteborg men håller på att flytta till Skara.
Hon verkar jätte bra.

Lorden nyduschad och fin <333 Foto: jag ^^

Jag skall sammtidigt som hon provrider Lorden rida Cikko. Hoppträning på lördag, Cikko känns frisk och går bra men har nu stått sen i söndas förutom att jag har NH tränat honom och longerat och lite så men jag har varit sjuk så jag har som sagt inte orkat rida.


Fina Cikko innan NH träningen <333 Foto: jag


@ Sjuk :/ ****

Hatar att vara sjuk jag vill ut och rida, istället sitter jag hemma och pluggar och tittar på lite gamla ponnyakuten avsnitt (jag vet jag är barnslig så säg inget!)
Jag längtar så till på Lördag för då är det hoppträning. Tränade dressyr för Ammie i söndas men det gick inget vidare men som dom säger
"you have to take one stepp back to take two steps forward" 
Så det går nog bättre på Lördag ^^

Avslutar med en bild på älsklingen <333

Bild BOMB!

Bild bomb från fälttävlan storhäst på Plönninge den 24/4-10







Älskar denna bilden ^^

Fälttävlan på Plönninge idag

Idag har jag varit på Plönninge och kollat på fälttävlan för storhäst hela dagen. Johan Lundin och många andra kända fälttävlans ryttare var där och tävlade. Tog ca 160 bilder på terängritten ska lägga ut några av dom snart när jag har tid. Kom som sagt precis hem. Var också i stallet där jag fått boxplatts till Cikko och tog några kort, ska lägga upp dom med tänkte jag. Nu vill jag bara börja på skolan orkar inte vänta längre nu.

Ska nu gå ut i stallet och mocka och ta in hästarna. Bilder kommer troligtvis i kväll.

//Emma     Kommentera


Inte många dagar kvar nu!



mo   ti    on   to   fr   lö    mo   ti   on   to    fr     LÖRDAG
(X)  (X)  (X)  (X) (X)  ( )  ( )   ( )   ( )  ( )   ( )   ( )         ( )
                                      ^                                            ^
                                      ||                                            ||
                             Dressyrträning                        Hoppträning

Inte långt kvar nu!!!! Längtar!!!

I skolan ><

Nu har jag gjort nationella C-del matte det gick sodär men nu är det gjort. Nu sitter jag med Ange och Issa på loftet och väntar på att dom andra ska vara klara med sina språk lektioner.

Efter skolan ska jag ta bussen till kba där jag ska möta mamma och kolla på balklänning. Sedan ska jag försöka övertala henne att vi ska åka till ridsport igen >< Vill ha SCS3 light ridstövlarna. Kanske jag får dom i födelsedags present.

@ * Vädret -_-

Konstigt väder idag XD Snö, hagel, regn och sol inom ca två timmar.


Bild tagen 16.35 (Snö) -_-

Bild tagen 18.14 (Syns inte så bra på bilden men det regnar en massa här)

Bild tagen 18.45 (Sol som ni ser)

Jag har inte ridit hästarna idag måste plugga inför nationella matte C-del imån.
Idag hade jag sista engelska nationella (muntligt) det gick okey men det hade kunnat vara bättre. Har nu fått reda på att jag fick VG på engelska uppsatsen och det är jag väldigt nöjd med.

Ne nu måste jag ut och mocka och ta in hästarna bloggar igen imån.

//Emma              KOMMENTERA 


Inte långt kvar nu!!!

Sitter i skolan och skriver lite bilagor med Sara och Michan.

red Cikko igår och nu är han helt bra och vi kan köra på som vanligt med träning varje dag igen inte långt kvar till första hopplektionen på MÅNGA månader.


mo   ti    on   to   fr  lö  sö mo  ti   on   to   fr      LÖRDAG
(X)  (X)  (X)  ( )   ( )  ( )  ( )   ( )   ( )  ( )   ( )   ( )         ( )
                                ^                                                  ^
                                ||                                                  ||
                       Dressyrträning                              Hoppträning


Lorden<333

Nu har jag kommit in på det gymnasiet jag har velat komma in på. Jag har också fått en boxplatts till Cikko. Men nu har jag fattat det svåra beslutet att sälja min underbara Lorden. Jag kommer säkert att ångra mig sen men jag kan inte ha med mig båda älsklingarna och jag ska sattsa med Cikko och det är inte så snällt mot Lorden att bara låta honom gå ensam i hagen hemma när Cikko och jag åker.


Älskar dig otroligt mycket <33333


Update för helgen

Nu har det hänt en del sen sist! ( Orkar dock inte rabbla upp allt så ni får nöja er med igår och idag)

Igår köpte jag äntligen en förbygel med martingal som passade Cikko den är köpt på Börjes så det är ingen supper kvalite men det duger. Det var också fel färg på spännena men jag får stå ut med det. Jag var också på ridsport och provade SCS3 Light ridstövlarna från Mounten Horse men dom kostar ca 4000 kr så jag får spara lite till jag har inte heller helt bestämt om jag ska ha dom eller Tretorn men Tretorn kommer ju snart vara "omodernt" igen så... jag vet inte, dom är ju inte heller i läder så det är ju inte jätte kvalite på dom. Jaja måste bestämma mig snart behöver nya. 

Vill ha Vill ha Vill ha!!!!!

Jag hade dressyr träning med Cikko idag, det gick jätte jätte bra. Så näst nästa lördag har vi våran första hoppträning.

Hade också släckt kalas för Johan och Linus som fyllt år. Emelie och Sofia fick rida en sväng på Lorden och sen travade och galopperade jag han lite längs vägen. Nu måste jag gå ut och mocka sen ska jag in och gå och lägga mig tidigt. Skola imån. 


Hatar sprutor!!!

Idag åkte jag till Åsa vårdcentral för att ta första Gardasil sprutan, hon som gjorde det missade och träffade en nerv och jävlar vad ont det gör!


Dessutom är det något fel på mitt vesir på moppehjälmen för när jag kör så ser det ut som det är JÄTTE gupp överallt. Hatar det!!! Det känns som om jag ska köra omkull hela tiden. 

Kommentera mera!

Tycker det är väldigt dåligt med kommentarer! Är det någon som läser min blogg överhuvudtaget????
Kommentera JA i så fall så jag vet.

Vad tycker ni jag ska skriva om...?

~Mig...
~Hästarna...
~Skolan...
~...?

~KOMMENTERA~

Kanelbullar, Fest och Dressyr träning

Red Cikko i fredags han gick bra men jag jobbade honom inte så hårt. Carro var med och tog lite kort och filmade, jag ser lite CP ut på den här bilden man ser så tjock ut i väst men spelar roll.

På kvällen bakade vi kanel bullar XD mums. så vi la oss inte fören halv två ^^


På lördag morgon gick jag (Carro kom senare) till stallet och släppte ut hästarna och mockade. kl 13 00 åkte vi till Kungs och köpte present till Sofia som fyllde 15 idag. Köpte en skit snygg tröja på Gina Tricot som det stod OH MY GOD på. Sedan gick vi hem till Carro lite senare så kom hennes kille Filip och då gick vi till Sofia. Alla andra var redan där när vi kom. Det var 4 killar och 12 tjejer ^_^
Kom hem ganska sent så då var det bara att ge hästarna mat och gå in och lägga sig.



 Idag hade jag och Cikko dressyr träning för Ammie igen. Cikko och jag har värkligen gjort framsteg nu och Ammie tycker vi snart kan börja hoppträna igen LÄNGTAR. Cikko var jätte svättig när vi kom hem så han fick en dusch för utsidan och morötter för insidan <333

Resten av dagen har jag solat (ja det har varit grymt varmt ute idag) pluggat och premiarkört moppen för i år. Blir till att köra moppe till skolan imon, hatar att lovet är så kort det borde vara två veckor eller nått.

Skola imån så nu måste jag gå och lägga mig.

Hoppas det inte blev för mycket text och att ni orkar läsa.        ~KOMMENTERA~

Zantis<333

Va och hälsade på underbara Zantis idag så nu tycker jag det va lite passande med en bildbomb på Zantis.



Sötis<3333

Utomjordingen Välans Zantana XD



Älskar dig söta Zantis <33333

Älskar dig Zantis och jag saknar dig, men du har det jätte bra i ditt nya hem puss <333

KOMMENTERA

Brand i Kolla!!!

Vakna idag kl 8.00 får ett sms av Carro

- Du kan inte komma idag.

Vad är det som har hänt nu då. Hon ringde upp och berättade att i lägenheten under henne så hade det brunnit och en 85 årig kvinna dött inatt. Carro har rummet precis ovanför där det brann och det är rök och lucktar jätte illa i hela hennes lägenhet. Man tror inte att en sån här sak ska hända. Jag kan inte fatta det. En våning längre upp.... åhh vad glad jag är att det inte var så.








Nu får jag panik, jag vet inte vad det är som händer! En dag är Cikko hur bra som helst dagen efter jätte halt, efter typ två dagar igen så är han hur frisk och bra som helst. Och så har det hållit på i typ två veckor nu.
Idag var jag också på ridsport och skulle en gång för alla hitta en förbygel till Cikko och nya ridstövlar till mig men nej... ingen förbygel finns med dom måtten Cikko måste ha INTE EN ÄNDA.


Dressyr träning för Ammie

Idag har varit en ganska lungn dag har varit i stallet hela dan och ridit mockat mm. Hade träning för Ammie idag gick supper bra. Cikko har ju varit rätt så jobbig dom senaste dagarna och Ammie säger att det kan vara för att det är varmt och att dom fäller och sätter ny päls så hon sa att vi ska ge honom B-vitamin, så ska köpa det på ridsport innan jag åker till Carro på tisdag, tänkte ändå åka dit och köpa lite andra grejer.

PS. Grattis Carro i efterskott. 15 år den 31/3 

Kommentera

Påsklov

Red Cikko igår skulle trava och halt var han inte men han var väldigt väldigt pigg så saker som han i vanliga fall inte bryr sig om var han jätte rädd för nu. Han försökte stegra sig bocka och lite så men tillslut så gick det bra och då var han jätte trött och svettig.

Nu är det snart påsklov bara några timmar kvar! längtar. På lovet ska jag åka och hälsa på Zantis

RSS 2.0